JUST NU STÄNGT - Återkommer så fort vi kan öppna igen

Nattklubb

BOLLBROLYCKAN ÄR STÄLLET FÖR DIG SOM VILL UPPLEVA NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA.

Vi är mer en helhetsupplevelse i en kreativ salong, än en traditionell klubb

Vår salong ger dig en äkta ”feelgood” känsla!

silent disco vid ditt bord

obs! max 8 st per sällskap

* pga de rådande restriktionerna har vi valt att stänga dansgolvet och ge er ännu säkrare vistelse hos oss. Ni bokar ert bort där ni fortfarande kan få ha silent disco lurarna, samtidigt som ni kan umgås och ha en trevlig upplevelse på bollbrolyckan. vi gör allt vi kan för att skapa glädje i era liv och jobba utifrån alla restriktioner vi får uppifrån. Vi ger oss inte och vi gör ännu större åtgärder för att vi ska kunna ( i dessa tider ) hålla öppet på fredagar och lördagar för er gäster. Vi öppnar fredag den 13 november igen 😉

Silent Disco har 3 kanaler med olika musikgenrer du kan välja mellan när du vill. Ett vinnande koncept som är unikt på Bollbrolyckan. Ni får ett eget bord ( max 8 pers ) där ni kan köpa något gott i baren, äta, umgås och ha en riktigt härlig kväll.
Bollbrolyckan är det enda stället i stan som har både silent disco och en renodlad karaokebar. Kom och testa du också! Finns det plats i karaokebaren kan ni även sjunga där. Tänk på att det är populärt och att vi inte kan ta in så många just nu, så BOKA BORD!

*Vi serverar såklart mat från vår meny, men rekommenderar er att ni förbokar pga begränsat antal platser bokning@bollbrolyckan.com

Håll utkik för temakvällar, liveband och annat spännande som kan hända här! Bollbrolyckans salong är stället för dig som vill uppleva något utöver det vanliga diskoteket. Fortsättning följer och vi ALLA längtar tills ljusare tider..


vi har 2 barer öppna, goda drinkar och bra service

Safe to visit!

*Vi ber er följa restriktionerna på allvar för att vi tillsammans ska kunna minska smittspridningen och ändå kunna träffas här. 
Vi kan just nu inte hålla dansgolvet öppet, men ni kan “sitt dansa” vid ert sällskap.
Känner du minsta symptom, så ber vi dig stanna hemma.

silent disco i salongen fredagar & lördagar

Öppet kl 21.00 - 03.00