MENY

Bollbrolyckans Team

Teamwork makes the dream work

Presentation av Bollbrolyckans Team

När du känner glädje och lust att gå till jobbet. När du känner dig sedd och uppskattad. När alla sitter i samma båt mot samma mål. Då är det ett äkta teamwork. Trivs personalen då trivs gästen. Allt hänger ihop och vill du lyckas är det goda relationer, tillit och kvalité som är grunden för alla sorters samarbeten och hållbara möten. I oktober 2019 öppnade vi Nöjespalatset och resan har börjat.

Ägare/VD, Producent, Kreativ Ledare och Artist

Jag samlar alla mina kunskaper och erfarenheter, min vision och mitt mål i detta Nöjespalats och Helhetscenter. Jag känner både en enorm tacksamhet, frustration och ödmjukhet för dessa tuffa årens utmaningar med allt från uppstart, olika motstånd och corona restriktioner. Men med det fantastiska teamet jag har ( som nu också utökas igen ) och alla er underbara gäster som kommer hit och besöker Bollbrolyckan, är vi kvar i nöjes och restaurangvärlden, och ser fram emot 2022!
Med över 27 års erfarenhet av Showbuisness som både producent, artist och koreograf. Med över 28 år som lärare/ledare och över 10 år som terapeut och föreläsare är jag redo att låta visionen bli verklighet och fylla verksamheten med magi och hållbarhet. Jag presenterar med stolthet de delar av grundteamet som är klara och ser fram emot många duktiga och driftiga medarbetare till på Bollbrolyckan. Vi alla längtar efter nya showen, Nöjesrevyn, nyskapade event och magi.

Sluta aldrig kämpa för din dröm!

LÄS MER

Assistent, kock, servitris och Karaokevärdinna

Caroline Borg min högra hand, min assistent och min klippa. Caroline har ett finger med i det mesta. Glad, rolig, kreativ, pålitlig och väldigt snäll.

Med lång erfarenhet av att jobba med människor, sälja produkter och anordna olika event är Caroline en stor pusselbit i helheten.
Jag är oerhört tacksam för allt hon gör för mig och för hela Bollbrolyckan. 
Varje dag bygger vi upp verksamheten tillsammans för att kunna ta emot er gäster på bästa sätt.

Caroline har under de här åren hoppat in överallt. 
Köket, baren, servisen, karaoken, sop ansvarig till allt annat 😉

Caroline är GULD värd!!!

LÄS MER

Sjungande kocken och bartendern

Marcus Wall har jobbat mycket med street food och har ett intresse för upplyft enkel men smakrik och fantastisk mat, lagad med kärlek från grunden, som överraskar. 
Har tidigare jobbat på Rost i Ängelholm där han jobbade med högklassiga burgare och sedan på 1900 med fokus på gourmet tacos. 

Marcus är Bollbrolyckans köksmästare och han har ett underbart engagemang för utveckling och kreativa smaker.

En sjungande kock med brinnande intresse för mat, utveckling och människor.
Perfekt för Bollbrolyckan!

LÄS MER

Hustekniker/Vaktmästare

Karl-Ludde Lundell

LÄS MER

Assistent, Hovmästare & Artist

Marcus Mützell 

LÄS MER

Ekonomisk Konsult och Rådgivare

Richard Landén som driver Avayo – Digital Rådgivning och bokföring är även Bollbrolyckans rådgivare och konsult. Med hans positiva inställning till livet och goda kunskap känner vi oss trygga och tacksamma att ha honom med i teamet. 
Behöver du en bra och trevlig konsult ska du kontakta Richard.

LÄS MER

Sömmerska och Designer

Vår varma, positiva och omtänksamma Emina. Hon syr våra showkostymer, klär om våra möbler, hjälper till överallt där det behövs och sprider god energi till alla hon möter. Ännu en klippa i mitt liv.
Emina är utbildad både inom sömnad, kläd design, form och heminredning. Hon har jobbat inom branschen i över 20 år. 

LÄS MER

Fastighetsägare

Jag känner en enorm tacksamhet när jag nu får presentera – Ulf Hallén. Fastighetsägaren som gav mig den stora möjligheten att göra min dröm och vision till verklighet.
Allt handlar om tillit och att bygga relationer människor emellan. Jag vill därför lyfta fram hur viktigt det är med teamwork i alla led, för att få liv i en verksamhet. 

Alla bitar i det stora pusslet är avgörande för framgång och hållbarhet. Bollbrolyckan har fått sin unika möjlighet att starta och jag förvaltar denna gåva mycket väl. Nu skapas det med små steg i taget –  liv och glädje i lokalerna.

TACK än en gång Ulf, för ditt förtroende för mig och Bollbrolyckans koncept. 

LÄS MER

Huselektriker och vår allas hustomte

Thomas Grahn
Vår härliga elektriker som med sitt lugn och sin breda kompetens sprider god energi omkring sig och löser allt som kan behöva lösas.
Varmt välkommen i teamet Grahn.
Vi alla känner oss lugna och trygga med att vi har dig här på Bollbrolyckan.

Mer ljus till folket 🙂 

LÄS MER

Snickare och scentekniker

Jimmy Mårtensson
Finns det något Jimmy inte klarar av?
Här har vi han som fixar, bygger, lagar och trixar. Med bakgrund både inom teater och scenvärlden till ventilation och snickeri känns det enormt tryggt att ha Jimmy med i teamet på Bollbrolyckan. 

LÄS MER

Artist

Carl – Johan Svensson

Varmt välkommen hit Carl-Johan 🙂

LÄS MER

Artist

Underbara Lollo Fält började jobba i Xperience – The Dinner show i höstas och jag är både glad och tacksam för Lollos proffsiga artisteri på scen och för den resa vi gjorde tillsammans förra året. 
Lollo skriver även egen musik som jag varmt rekommenderar dig att gå in på spotify och lyssna på.
 Jag hälsar henne varmt välkommen in i Bollbrolyckans team och ser fram emot många härliga stunder och skratt tillsammans, både på scen som bakom scen 🙂

Du kan läsa mer om Lollo om du klickar på knappen nedanför: 

LÄS MER

Artist

Underbara och mångsidiga Joachim Maathz har jobbat med mig i många år nu och för varje år blir vår vänskap djupare och vårt samarbete bättre och bättre. Med en sångröst som trollbinder alla och med ett engagemang av att allt ska fungera för gästen i alla lägen. Är jag stolt över att få presentera Joachim som en rutinerad, och erfaren Xperience artist. Läs mer om Joachims artistiska bakgrund under sidan Xperience – The Dinner Show.

LÄS MER

Artist

Det känns gott att få ha glada Åsa i teamet med hennes strålande energi, talang och olika läppstift i kulörta färger. 
Varmt välkommen till oss och ditt första år i Xperience – The Dinner Show 🙂

Du kan läsa mer om Åsa på hennes hemsida om du klickar på knappen nedanför:

LÄS MER

Artist

Sabina Söder – Ja, jag både medverkar och skapar showen och även om jag sitter som ägare och ansvarig för hela Bollbrolyckan. Är det Xperience – The Dinner Show mitt hjärta klappar lite extra för.
Det är trots allt producerandet, det kreativa skapandet och artisteriet som varit en stor drivkraft, motor och energi återhämtning hela mitt liv. Tack för att jag får äran att jobba med min passion och mitt kall.
Sång, dans, teater, hälsa och skapande.

Vi ses på scenen eller på golvet..jag är överallt 😉  

LÄS MER

bollbrolyckan - The xperience