MENY

Bollbrolyckans Team

Teamwork makes the dream work

Presentation av Bollbrolyckans Team

När du känner glädje och lust att gå till jobbet. När du känner dig sedd och uppskattad. När alla sitter i samma båt mot samma mål. Då är det ett äkta teamwork. Trivs personalen då trivs gästen. Allt hänger ihop och vill du lyckas är det goda relationer, tillit och kvalité som är grunden för alla sorters samarbeten och hållbara möten. I oktober 2019 öppnade vi Nöjespalatset och 26 oktober 2023 fyller vi 4 år!

Ägare/VD, Producent, Kreativ Ledare och Artist

Jag har samlat och satsat alla mina kunskaper och erfarenheter, pengar och tid samt mina större mål i detta Nöjespalats och Helhetscenter.
I år fyller Bollbrolyckan faktiskt 4 år och det är jag mycket stolt över. En stor berg o dalbana är denna resa …men skam den som ger sig 😉 visionen är klar och vi ska dit!

Med över 30 års erfarenhet av Showbusiness som både producent, artist och koreograf. Med över 28 år som lärare/ledare och över 12 år som terapeut och föreläsare har jag orkat kämpa, plockat fram olika verktyg och funnit många kreativa lösningar i alla kriser vi gått igenom.  Verksamheten blommor sakta ut mer och mer och Bollbrolyckan är nu ett starkare varumärke i Helsingborgs Nöjesliv.

Sluta aldrig kämpa för din dröm!

LÄS MER

Assistent, Kock, Hovmästare/servitris och Karaokevärdinna

Caroline Borg min högra hand, min assistent och min klippa. Caroline har ett finger med i det mesta. Glad, rolig, kreativ, pålitlig och väldigt snäll.

Med lång erfarenhet av att jobba med människor, sälja produkter och anordna olika event är Caroline en stor pusselbit i helheten.
Jag är oerhört tacksam för allt hon gör för mig och för hela Bollbrolyckan. 
Varje dag bygger vi upp verksamheten tillsammans för att kunna ta emot er gäster på bästa sätt.

Caroline har under de här åren hoppat in överallt. 
Köket, baren, servisen, karaoken, sop ansvarig till allt annat 😉

Caroline är GULD värd!!!

LÄS MER

Ny och fräsch presentation av Team Bollbrolyckan kommer inom kort! 🥳

bollbrolyckan - The xperience