Välkomna till en värld av upplevelser på Bollbrolyckan

Bollbrolyckans Team

Teamwork makes the dream work

Presentation av Bollbrolyckans Team

När du känner glädje och lust att gå till jobbet. När du känner dig sedd och uppskattad. När alla sitter i samma båt mot samma mål. Då är det ett äkta teamwork. Trivs personalen då trivs gästen. Allt hänger ihop och vill du lyckas är det goda relationer, tillit och kvalité som är grunden för alla sorters samarbeten och hållbara möten. I oktober 2019 öppnade vi Nöjespalatset och 26 oktober 2024 fyller vi 5 år!

Team Bollbrolyckan - vilket gäng! 🥳

sabina söder

Grundaren/ägaren och kreativa ledaren av Bollbrolyckan. Med stor drivkraft, envishet och kunskap leder hon företaget framåt och både utvecklar verksamhetens event och shower samt personalens personliga och grupputveckling. Sabina brinner för upplevelser och utveckling och Bollbrolyckan har verkligen fått en tuff start med alla världskriser som kommit och avlöst varann. MEN, vi närmar oss 5-års jubileum och hon driver starkt på att bli en växande mötesplats för alla. Det är just det inre drivet att se människor må bra som gör att hon fortsätter. Artisten i henne fångar upp publiken och terapeuten/läraren i henne har kunskapen och tålamodet som behövs för att leda och utveckla. 

LÄS MER: https://sabinasoder.se/

Caroline Borg

Hovmästaren och assistenten med många bollar i luften. Det är Caroline som har hand om allt från schemat, bordsplacering, inköp  till helheten. Hon har jobbat med Sabina sedan dag 1 och varit med och lärt känna henne väl under uppbyggnaden av palatset. Ni som ofta kommer till karaokebaren ser henne även där som en av de allra bästa karaokevärdinnorna i Sverige – utan tvekan. För det är det Caroline är bäst på – service. Hennes bakgrund är utbildad resesäljare/servicemanagement och hon har jobbat både inom HIF i många år och drivit den andliga butiken 6:e sinnet i Helsingborg. Med hennes humor, värme och enorma drivkraft framåt, är hon en stjärna som Sabina omfamnar och tackar in i hjärtat för.

chleiw johansson

Karaokevärd, bartender och mer och mer även tekniker. Chleiw är en enda stor solstråle och har en fantastisk sångröst som han bjuder på då och då. Chleiw kom in i teamet för snart 2 år sedan och har lyft verksamheten med sitt sätt att vara och nyfikenheten av att vilja lära sig och utvecklas inom nya områden. Ofta jobbar Chleiw och Carro tillsammans i karaokebaren och dem tillsammans sprider mycket kärlek till våra gäster. Alla skulle verkligen behöva en Chleiw i företaget…det blir liksom många skratt, varje dag på jobbet 😊

Linda andersson

Bokningsansvarig och festfixaren när det kommer till dekoration. Linda precis som många i gänget är också mycket kunnig på många områden så du ser henne även i baren och i service när det behövs. Förutom att ta hand sälj, gästernas bokningar, frågor och kontakter har hon också ett brinnande intresse för hälsa där hon är utbildad reiki master. Hon har även under de senaste åren satsat mycket på att skriva musik och nu har det släppts en del låtar på spotify. Linda är en otrolig själ och hennes energi är guld för Bollbrolyckan.

sandra hermansson

Kallskänka och kock med fokus på desserterna. Med lång erfarenhet av bl a Irlands olika pubar och restauranger till ett stort intresse för konditori, är Sandra en sprudlandes nyfiken tjej att få ihop helheten från servicen till matlagningen.
Hon är ju i grunden även servitris/bartender så Sandra hoppar in där det behövs och bidrar med sin kunskap inför alla våra event.
Vi alla är lika glada att komma till jobb när det doftar smaskens i köket där Sandra testar nya recept och bakar kakor med kärlek. Desserter är hon väldigt duktig på. 

jenny johansson

Kock på Bollbrolyckan men pluggar samtidigt till socionom. 
Jenny har lång erfarenhet som kock i både skolans kök till restaurangernas lunch, a la carte och galamiddagar på menyn. 
Jenny är en fantastisk människa och hennes lugn sprider sig till alla omkring henne. Med hennes goda smaker i tillagningen, duktig helhetskock till snart färdigutbildad socionom är hon en framtidens klippa många hade behövt i ett ofta högt tempo i kök. Stresstålig och duktig är hon verkligen. Vi är så glada att ha Jenny i teamet.

rey Omar

Bollbrolyckans egna värd i dörren. Alla har träffat honom som kommer till Nöjespalatset och han ger alltid sitt enorma lugn och leende till oss allihop, personal som gäster.
Rey har lång erfarenhet av krogbranschen i Helsingborg och det är en ära att han valt att jobba med oss varje helg sedan några år tillbaka. På dagtid jobbar han som Service Adminstratör och många timmar i veckan är han på gymmet eller tränar folk i brottning. Rey är en omhändertagande man med pondus och lugn. Så gäster – ni är i trygga händer.

francisc0 astudillo

Vår underbara latino bartender som blandar många goda drinkar. Han sprider alltid fin energi till gästerna och dansar gärna salsa. Francisco brukar jobba under showsäsongerna så ofta han kan, men han jobbar också på Telegrafen och är numera även kyltekniker. 

pivan difonis

Vi fortsätter presentera latinos – Japp, baren hos oss har hetta och rytmer bland våra bartenders. Pivan har varit med sedan invigningen av Bollbrolyckan och han är en mycket kunnig bartender som sprider enorm glädje omkring sig. Han är dessutom en mycket duktig sångare och tycker om att bidra med event idéer och nya drinkar på menyn. Pivan har jobbat på många av Helsingborgs och Malmös krogar genom åren och vi är glada att vi har honom hos oss så mycket som möjligt 😊 Kom hit och smaka hans goda drinkar och sjung en låt med honom i karaokebaren.

Fler presentationer av teamet presenteras inom kort 🥳

bollbrolyckan - The xperience