MENY

Håll utkik efter nyheter 2024

Clabbe kommer tillbaka – Love 50+ 8 NOV

Välkommen till Love och Helsingborgs största 50+ party ! Bollbrolyckan fredag 8 november-24. Kl 19.00-01.00. Ett disco för oss över 50 år. Välkomna till oss på fantastiska Bollbrolyckan i centrala Helsingborg, en enastående lokal.Ta med vännerna, din käraste  eller kollegorna och parta loss till den bästa dansmusiken från förr och..

Vad kan du om 70-80 talet? NYTT MUSIKQUIZ FRE 8 MARS

Nu kör vi temat 70-80 talet! Kom på en härlig kväll där Marcus & Sabina sjunger med er och ställer frågor om denna tidseran. Musik, livesång, allsång, mat, dryck och gemenskap. Det här blir en rolig kväll där vi efter quizet fortsätter karaokepartyt och utmanar er alla att fortsätta..

MELLO QUIZ 22 FEB!

MELLO QUIZ  Sprid ordet till vänner och kollegor som ännu inte varit med på något quiz hos oss. Härinne är det nämligen underbar atmosfär och Bollbrolyckans quiz med Sabina Söder är fulla av liv. Gäster är med och sjunger på scen och det blir alltid allsång i rummet. Denna..

COME ALIVE – en hälsokväll för kropp & själ!

Det är dags att starta upp lite workshops och kurser igen och den här kvällen ser jag fram emot att få dansa loss med just DIG! Det blir en klass som passar både nybörjare till avancerad nivå då du gör rörelserna utefter din kapacitet och vart du befinner dig..

DELTÄVLINGARNA I KARAOKE SM VÅREN – 24

Vilken succé det blev för våra deltävlingar 2023. Är du en riktig stjärna på karaokescenen? Nu laddar vi om för KARAOKE SM 2024 och hoppas att tävlingen blir lika lyckad om inte bättre detta år. Karaoke SM – Deltävling 1 på Bollbrolyckan sätter igång fredagen 16 februari kl 19.00..

Håll utkik för nya events

Många trevliga kvällar!

Bollbrolyckan är stället för dig som vill ha en lyckad afton!

LOKALER

Vi hyr endast ut till större event, föreläsningar och konferenser!