MENY

Halloween Party! 6 november

Kom utklädd o sätt dig ner till bords för att avnjuta rysligt goda rätter. Kvällen bjuder på överraskningar, film, shownummer och en fullspäckad fest du sent kommer att glömma. Vågar du verkligen boka? 2 rätters meny – bästa utklädnadspris – film – show – happenings – efterfest Halloween meny!..

Dinnershow JULFESTEN 2021

EN RIKTIGT LYCKAD AFTON! BOLLBROLYCKAN invigdes 26 oktober 2019 och vi är mycket stolta över vårt Nöjespalats i Helsingborg. “Tänk dig en afton där glädjen är på topp, goda minnen skapas och alla får en kvalitativ helhetsupplevelse med show, 3-rätters middag, nattklubb och karaoke i en av Sveriges absolut..

2 års JUBILEUMSFIRANDE!

BOLLBROLYCKAN FYLLER 2 ÅR OCH DET SKA VI VERKLIGEN FIRA! Vill du delta i denna stora jubileumsfest med Xperience – The Dinner Show på scenen, 3-rätters meny, bubbel, happenings och efterfest med karaoke och nattklubb, ska du helt klart köpa biljetter till fredagen den 29 oktober. I två år..

Musik & filmquiz med Sabina Söder 15/9

Det är dags för ett nytt quiz med nya låtar och nya frågor. Du väljer en maträtt och köper biljetterna härinne. Vill du bara vara med och quizza så kostar det 80 kr men vi rekommenderar er menypaketet med mat, 1 glas öl/vin med quiz och underhållning för 250..

Frank Martini´s Party 15 okt – SOLD OUT!!

Efter utsålda hus i hela landet kommer äntligen den största festen någonsin till Helsingborg!Fly från verkligheten till 1920-talets dekadenta glamour under en kväll i sann Gatsby-anda i Bollbrolyckans eleganta lokaler.Upplev Frank Martini and his Orchestra,Sveriges bästa liveband, tillsammans med världsberömda dansduon The DecaVita SistersDansa hela natten till “the queen..

Håll utkik för nya events

Många trevliga kvällar!

Bollbrolyckan är stället för dig som vill ha en lyckad afton!

LOKALER

Vi hyr ut till större event, föreläsningar och konferenser!