MENY

events

Som vi längtar ihjäl oss för att fylla vår salong med alla härliga event och shower igen!!
Håll utkik – för så fort vi kan och får för restriktionerna, så sätter vi igång Silent Disco, Xperience showen och AW festerna igen!

Lyckans Quiz 14 maj

Ett nytt energigivande quiz med livesång, humor, glädje och allsång!Vill du quizza, äta god mat som lagas med kärlek och vara i en miljö med sång och glädje ska du helt klart vara med denna kväll! Gästernas ord:“Lyckans musikquiz skapar en annorlunda atmosfär än ett vanligt quiz och kvällarna..

Lyckans Musikquiz 16 april

Energigivande quiz med livesång, humor, glädje och allsång! Vill du quizza, äta god mat som lagas med kärlek och vara i en miljö med sång och glädje ska du helt klart vara med denna kväll! Gästernas ord:“Lyckans musikquiz skapar en annorlunda atmosfär än ett vanligt quiz och kvällarna ger..

Lyckans Musikquiz 26 mars

Årets andra musikquiz är på ingång Vill du quizza, äta god mat och vara i en miljö med sång och glädje ska du helt klart vara med denna kväll! Denna gång bjuder både Sabina & Joachim på glädjen och tonerna i lokalen. Första priset i tävlingen är självklart i dessa..

Lyckans Seans 26 maj

Äntligen kan vi bjuda in er som vill och behöver en fin kväll med oss i december. Det är dags för Lyckans Julseans med Ewa & Sabina, ett event de båda ser fram emot att göra tillsammans. Ewa Olsson är medium och har haft seanser i över tio år…

Karaoke Kvällar to – lö

HELSINGBORGS ROLIGASTE NÖJESPALATS! Torsdagar har vi fritt inträdeFredagar och Lördagar kostar det 60:- i entré..

Håll utkik för nya events

Många trevliga kvällar!

Bollbrolyckan är stället för dig som vill ha en lyckad afton!

LOKALER

Vi hyr ut till större event, föreläsningar och konferenser!