Välkommen in

Xperience - The Dinner Show

BÄSTA FESTEN 2019

show MED julmeny

Tänk dig en afton där glädjen är på topp, goda minnen skapas och alla får en kvalitativ helhetsupplevelse med show, 3-rätters middag, nattklubb och karaoke i en av Sveriges absolut bästa festlokaler. 

BOLLBROLYCKAN öppnar 26 oktober 2019 och vi är mycket stolta att få presentera ett helt eget Nöjespalats i Helsingborg. 
Med turnerande succéer och lovord från gäster, känns det nu extra kul att få välkomna er hit till vår fasta plattform för kommande shower.

Xperience är en riktigt fräck och magisk upplevelse med en mängd hits från dåtid till nutid, coola sceniska nummer, härlig allsång med publiken, massor av skratt och igenkänningsfaktorn är alltid hög i alla Xperience produktioner som skapats genom åren. 

Helhetsupplevelsen för gästen är mycket viktig för oss.
Därför är jag i år även extra stolt över julmenyn som är komponerad utav vår kökschef Jim Michelsson. 

Missa inte denna fantastiska smakupplevelse med en julinspirerad touch. Ett lyxigare alternativ till julfesten.

SHOW MED JULMENY – Premiär 15 november

Kvällen börjar 18.00 med glöggmingel i vår entré bar. Sedan leder vi er in till era platser i salongen där hela Bollbrolyckans team är redo att ta hand om er.
Med en doft av jul och skön atmosfär skapar vi en god stämning som sedan övergår i en rykande het, cool och fartfylld show.
Efter ca 23.00 fortsätter festen med nattklubb och karaoke. 

“När mat, show och service är komplett – då blir er vistelse hos oss helrätt”

Vill du att ditt företag ska få något nytt och uppleva en riktig höjdar fest iår?
BOKA BRA PLATSER REDAN NU!

Vi tar in 350 st sittandes gäster.

Varma Hälsningar
Sabina Söder med personal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

DATUM FÖR DinnerSHOW

Fre 15/11 Julmeny + Show kl 18.00 PREMIÄR
Lör 16/11 Julmeny + Show kl 18.00
Tor 21/11 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 22/11 Julmeny + Show kl 18.00
Lör 23/11 Julmeny + Show kl 18.00
Tor 28/11 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 29/11 Julmeny + Show kl 13.00 – 16.30
Fre 29/11 Julmeny + Show kl 18.00 – 23.00
Lör 30/11 Julmeny + show kl 13.00 – 16.30
Lör 30/11 Julmeny + Show kl 18.00 – 23.00

Tor  5/12 Julmeny + Show kl 18.00
Fre  6/12 Julmeny + Show kl 13.00 – 16.30
Fre  6/12 Julmeny + Show kl 18.00 – 23.00
Lör  7/12 Julmeny + Show kl 13.00 – 16.30
Tor 12/12 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 13/12 Julmeny + Show kl 18.00
Lör 14/12 Julmeny + Show kl 18.00
Tor 19/12 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 20/12 Julmeny + show kl 18.00 Sista showen för 2019

Show teamet 2019

Sabina Söder

Artist och Konstnärlig Ledare

Sabina Söder är både artist, konstnärlig ledare, koreograf och producent för Xperience showen. Sabina har en lång meritlista på shower och föreställningar hon både skapat och medverkat i genom åren. Under en större del av hennes yrkesliv har hon jobbat utomlands bl a i Turkiet, Kroatien, Gran Canaria och Lanzarote som underhållningschef, konstnärlig ledare och artist. 
Garbos Dinnershow, Lykia world, Showgruppen Estrad, Nöjesteatern, HBG stadsteater, Gunnebo Slott och Fredriksdalsteatern är några ställen att nämna som Sabina både koreograferat åt och medverkat i som skådespelare och artist.
Hon har även lång erfarenhet av dansläraryrket och kreativ projektledning för barn och ungdomar i skolan. Idag jobbar hon på Fameshow profilen på Elinebergsskolan i HBG. När hon inte är i skolan, står på scen eller skapar produktioner, jobbar hon också som SER-terapeut och föreläsare. Största uppdraget hon har framför sig nu är uppbyggnaden av Bollbrolyckan –  The Xperience. En gåva hon förvaltar väl och ser många spännande år framför sig i detta Nöjespalats och Helhetscenter.

I sommar 2019 kan du även se henne på Fredriksdalsteatern igen i uppsättningen ”Var god dröj” och i höst är hon såklart med i nya uppsättningen av Xperience – The Dinner Show här på Bollbrolyckan. 

LÄS MER

Joachim Maathz

Artist och Assistent

Joachim Maathz är en musikalartist från Malmö som har varit verksam på Malmö Opera, Nöjesteatern och Slagthuset. Här har vi kunnat se honom i Les Miserables, Miss Saigon, Full Monty,I Hetaste laget, Guys and Dolls, Cats, Legally Blonde samt Vita Hästen (2012). Första teaterjobbet var dock på Helsingborgs Stadsteater- 1999 i pjäsen ”Sluka mig”.

I övriga landet är det i Miss Saigon på Göteborgsoperan, Grease på Kalmar teater samt Evita på Kristianstad teater som han synts i olika roller. Även Jesus Christ Superstar i Köpenhamn och Krogshow i Helsingfors har hunnits med. Joachim har varit artist i showgruppen Estrad och Xperience – The Dinner Show under många år. Nytt uppdrag Joachim kommer delta i som solist, kör och scenproduktion under våren 2019 är “A Tribute to Ray Charles and other great Jazz singers”
Joachim jobbar även på Medborgarskolan i malmö som verksamhetsansvarig för kropp och själ. Även här på Bollbrolyckan assisterar han med sin goda vilja och kunskap att få helheten att fungera. I höst ser du åter vår skönsjungande Maathz på Bollbrolyckans scen.

LÄS MER

Lollo Fält

Artist

Lollo Fält lever sitt artisteri på många olika plan. Singer/songwriter, utbildad dansare på Balettakademien i Stockholm och även under senare år SER-terapeut, clairsentient/claircognizant healer med passion för holistisk och personlig utveckling. Lollo har jobbat som dansare och artist tillsammans med bl a Måns Zelmerlöv, Alcazar Sarah Dawn Finer, Shirley Clamp, Velvet, Anders Ekborg, E-type mfl.
Hon har även medverkat i Melodifestivalen, Let’s Dance, Räddabarnen/idrottsgalan, Sommarkrysset, Rhapsody in rock och krogshower på Wallmans, Blue Moon Bar Engelen och Börsen.
Hon älskar att variera artisteriet genom att vara både sångerska, dansare, låtskrivare och musikalartist samt kreativ terapeut. Men det hon brinner mest för och av hela hjärtat önskar, är att som artist nå ut med sin musik och sprida visdomens budskap. Lollo har släppt egen musik på Spotify och jobbar också på nästkommande EP.
Under hösten 2018 började hon jobba i Xperience – The Dinner show och vi är glada att hon fortsätter med oss här på Bollbrolyckan. I årets show kommer ni även få höra en av hennes egna låtar.

LÄS MER

Artister

Mer info kommer snart

LÄS MER

Artister

Mer info kommer snart

LÄS MER

Julia Andersson

Dansare

Mitt namn är Julia Andersson och jag är 20 år gammal. Sedan barnsben har dans alltid varit mitt största intresse och passion.
2017 tog jag studenten vid Nicolaiskolans dansgymnasium och jag har tidigare tävlingsdansat i discodans i sex år. Idag brinner jag för mitt arbete som danslärare där jag undervisar i street och disco för barn mellan 8-11 år. Tillsammans med detta härliga gäng ser jag fram emot att få göra det jag tycker är absolut roligast, att få dansa och underhålla en fantastisk publik. Bollbrolyckan är ett stort lyft för Helsingborg!

LÄS MER

Filippa Grundelius

Dansare

Jag är en träningsglad tjej på 20 år som brinner för dans och show. Att få uttrycka sig genom dans har sedan barnsben haft en enormt stor betydelse för mig, då jag under många år också varit under elitsatsning inom discodans. Under gymnasietiden valde jag även estetiskaprogrammets dansinriktning . Därför känns det extra roligt att få chansen att arbeta på Bollbrolyckan. Jag ser det som en stor möjlighet att få en inblick i den professionella showvärlden och att få utöka mina egna danserfarenheter. Ser fram emot denna upplevelse!

LÄS MER

Nellie Törnblom

Dansare

En go’ och glad 19-åring som har ett liv fyllt av dans och träning. Dansen har följt med mig sedan ung ålder i form av tävlingsdans på elitnivå. På gymnasiet blev det ett självklart val till Estetiska programmet med inriktning dans, då det blivit en del av mig. Bollbrolyckan känns som ett nytt, spännande koncept och att få vara en del av det är en unik chans att utvecklas både som person och som dansare. Man kommer få en inblick i hur den riktiga show-världen fungerar och jag vet att det kommer bli så roligt!

LÄS MER

Dansare

Mer info kommer

LÄS MER

en kväll hos oss

Klockan 18.00 öppnar vi dörren till entrén där ni kan mingla och njuta av en fördrink eller varm glögg. Sedan leder vi er upp till salongen och ert bord. Showens första nummer startar ca 19.00 och finalen slutar ca 23.00. 

Vi varvar atmosfär musiken och live underhållningen med vår 3-rätters middag, och ni hinner gott och väl umgås och prata med varandra mellan numrena. Senare på kvällen drar vi igång tempot och showen blir mer intensiv och fräck. 

Efter showen fortsätter festen med karaoke och nattklubb och det ingår självklart i priset.

Bollbrolyckans team ser fram emot att få ta hand om just er!

Vi stänger 03.00 och vill ni somna gott på något av våra vackra hotell i Helsingborg så kan ni klicka er vidare på “Hotellpaket”.

Några av våra vanligaste frågor och svar finner ni här nedan: 

en lyxig dag hos oss

En annorlunda lyxig dags aktivitet med företaget, skolan, föreningen, vännerna eller varför inte en härlig stund med hela familjen.

Mellan kl 13.00 – 16.30 får ni uppleva vår goda 3-rätters julmeny med Xperience showen. Det här är ett perfekt tillfälle för er som inte vill ha en sen festupplevelse med tillkommande nattklubb mm. Eller för er som vill få ut så mycket som möjligt av er upplevelsedag i Helsingborg. Först middag och show hos oss som efter 16.30 leder er vidare till något annat trevligt utbud i staden.

Under denna tiden är det även lättare att ta med sig barnen på en show upplevelse och det kostar 195:- för barn upp till 15 år.

Bollbrolyckans team ser fram emot att få ta hand om just er!

Några av våra vanligaste frågor och svar finner ni här neda

PRISER

Show med Julmeny 795:- 
Show med Julmeny 695:- ( balkong vä med viss skymd sikt )
Show med Julmeny mellan kl 13.00 – 16.30 från 495:-

Showbiljett 220:- ( insläpp efter 20.00 ) 

(  i priset ingår garderobsavgift, karaoke och nattklubbsentré )

Dryckespaket:
Guld Xperience
495:-
Silver Xperience
325:-

Xperience passar utmärkt för alla tillfällen – en fest med kollegorna, vännerna, familjen, din partner eller hela företaget. 
Julfester, födelsedagsfirande, möhippa eller svensexa. 

“Bollbrolyckan är stället för dig som vill få en riktigt lyckad upplevelse”

Boka via Tickster!

kontakta bollbrolyckan

Tel: 0707-832864
bokning@bollbrolyckan.com

Du når oss lättast mellan 09.00-12.00 vid frågor och funderingar.

  • 0707-832864
  • info@bollbrolyckan.com