fartfylld, rolig och fräck upplevelse!

show med 3-rätters julmeny 2019
premiär 15 nov och spelas t o m 21 december

SUCCÉSHOWEN HAR NU ETT HELT EGET NÖJESPALATS I HELSINGBORG!

Tänk dig en afton där glädjen är på topp, goda minnen skapas och alla får en kvalitativ helhetsupplevelse med show, 3-rätters middag, nattklubb och karaoke i en av Sveriges absolut bästa festlokaler.

BOLLBROLYCKAN öppnar 26 oktober 2019 och vi är mycket stolta att få presentera ett helt eget Nöjespalats i Helsingborg.

Med turnerande succéer och lovord från gäster, känns det nu extra kul att få välkomna er hit till vår fasta plattform för kommande shower.

Xperience är en riktigt fräck och magisk upplevelse med en mängd hits från dåtid till nutid, coola sceniska nummer, härlig allsång med publiken, trolleri och massor av skratt. Igenkänningsfaktorn är alltid hög i alla Xperience produktioner som skapats genom åren.

Helhetsupplevelsen för gästen är mycket viktig för oss.

Därför är jag i år även extra stolt över julmenyn som är komponerad av vår kökschef Jim Michelsson.

Missa inte denna fantastiska smakupplevelse med en julinspirerad touch. Ett lyxigare alternativ till julfesten. 

Kvällen börjar 18.00 med glöggmingel i vår entrébar. Sedan leder vi er in till era platser i salongen där hela Bollbrolyckans team är redo att ta hand om er.

Med en doft av jul och skön atmosfär skapar vi en god stämning som sedan övergår i en rykande het, cool och fartfylld show.

Efter ca 23.00 fortsätter festen med nattklubb och karaoke.

VILL DU ATT DITT FÖRETAG SKA FÅ NÅGOT NYTT OCH UPPLEVA EN RIKTIG HÖJDARFEST?

BOKA BRA PLATSER REDAN NU!

Vi tar in 350 st sittandes gäster.

VÄLKOMNA!

Sabina Söder med personal

JULINSPIRERAD 3-RÄTTERS MENY

5/5

SHOW OCH MIDDAG

( i priset ingår garderobsavgift, karaoke och nattklubbsentré )

Show med Julmeny mellan kl 13.00 – 16.30 från 495:-

Showbiljett 220:- 

XPERIENCE

DATUM FÖR DinnerSHOW

Fre 15/11 Julmeny + Show kl 18.00 PREMIÄR PÅ JULMENY
Lör 16/11 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 22/11 Julmeny + Show kl 18.00 FÅTAL PLATSER KVAR
Lör 23/11 Julmeny + Show kl 18.00
Tor 28/11 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 29/11 Julmeny + Show kl 13.00 – 16.30
Fre 29/11 Julmeny + Show kl 18.00  FÅTAL PLATSER KVAR
Lör 30/11 Julmeny + show kl 13.00 – 16.30
Lör 30/11 Julmeny + Show kl 18.00  FÅTAL PLATSER KVAR

Tor  5/12 Julmeny + Show kl 18.00
Fre  6/12 Julmeny + Show kl 13.00 – 16.30
Fre  6/12 Julmeny + Show kl 18.00 – 23.00 FULLSATT
Lör  7/12 Julmeny + Show kl 13.00 – 16.30
Lör  7/12 Julmeny + Show kl 18.00  FÅTAL PLATSER KVAR
Tor 12/12 Julmeny + Show kl 18.00
Fre 13/12 Julmeny + Show kl 18.00 FÅTAL PLATSER  KVAR
Lör 14/12 Julmeny + Show kl 18.00 FÅTAL PLATSER KVAR
Fre 20/12 Julmeny + show kl 18.00
Lör 21/12 Julmeny + show kl 18.00 Sista showen för 2019

Show teamet 2019

Sabina Söder

Artist och Konstnärlig Ledare

Sabina Söder är både artist, konstnärlig ledare, koreograf och producent för Xperience showen. Sabina har en lång meritlista på shower och föreställningar hon både skapat och medverkat i genom åren. Under en större del av hennes yrkesliv har hon jobbat utomlands bl a i Turkiet, Kroatien, Gran Canaria och Lanzarote som underhållningschef, konstnärlig ledare och artist. 
Garbos Dinnershow, Lykia world, Showgruppen Estrad, Nöjesteatern, HBG stadsteater, Gunnebo Slott och Fredriksdalsteatern är några ställen att nämna som Sabina både koreograferat åt och medverkat i som skådespelare och artist.
Hon har även lång erfarenhet av dansläraryrket och kreativ projektledning för barn och ungdomar i skolan. Idag jobbar hon på Fameshow profilen på Elinebergsskolan i HBG. När hon inte är i skolan, står på scen eller skapar produktioner, jobbar hon också som SER-terapeut och föreläsare. Största uppdraget hon har framför sig nu är uppbyggnaden av Bollbrolyckan –  The Xperience. En gåva hon förvaltar väl och ser många spännande år framför sig i detta Nöjespalats och Helhetscenter.

I sommar 2019 kan du även se henne på Fredriksdalsteatern igen i uppsättningen ”Var god dröj” och i höst är hon såklart med i nya uppsättningen av Xperience – The Dinner Show här på Bollbrolyckan. 

LÄS MER

Joachim Maathz

Artist och Assistent

Joachim Maathz är en musikalartist från Malmö som har varit verksam på Malmö Opera, Nöjesteatern och Slagthuset. Här har vi kunnat se honom i Les Miserables, Miss Saigon, Full Monty,I Hetaste laget, Guys and Dolls, Cats, Legally Blonde samt Vita Hästen (2012). Första teaterjobbet var dock på Helsingborgs Stadsteater- 1999 i pjäsen ”Sluka mig”.

I övriga landet är det i Miss Saigon på Göteborgsoperan, Grease på Kalmar teater samt Evita på Kristianstad teater som han synts i olika roller. Även Jesus Christ Superstar i Köpenhamn och Krogshow i Helsingfors har hunnits med. Joachim har varit artist i showgruppen Estrad och Xperience – The Dinner Show under många år. Nytt uppdrag Joachim kommer delta i som solist, kör och scenproduktion under våren 2019 är “A Tribute to Ray Charles and other great Jazz singers”
Joachim jobbar även på Medborgarskolan i malmö som verksamhetsansvarig för kropp och själ. Även här på Bollbrolyckan assisterar han med sin goda vilja och kunskap att få helheten att fungera. I höst ser du åter vår skönsjungande Maathz på Bollbrolyckans scen.

LÄS MER

Lollo Fält

Artist

Lollo Fält lever sitt artisteri på många olika plan. Singer/songwriter, utbildad dansare på Balettakademien i Stockholm och även under senare år SER-terapeut, clairsentient/claircognizant healer med passion för holistisk och personlig utveckling. Lollo har jobbat som dansare och artist tillsammans med bl a Måns Zelmerlöv, Alcazar Sarah Dawn Finer, Shirley Clamp, Velvet, Anders Ekborg, E-type mfl.
Hon har även medverkat i Melodifestivalen, Let’s Dance, Räddabarnen/idrottsgalan, Sommarkrysset, Rhapsody in rock och krogshower på Wallmans, Blue Moon Bar Engelen och Börsen.
Hon älskar att variera artisteriet genom att vara både sångerska, dansare, låtskrivare och musikalartist samt kreativ terapeut. Men det hon brinner mest för och av hela hjärtat önskar, är att som artist nå ut med sin musik och sprida visdomens budskap. Lollo har släppt egen musik på Spotify och jobbar också på nästkommande EP.
Under hösten 2018 började hon jobba i Xperience – The Dinner show och vi är glada att hon fortsätter med oss här på Bollbrolyckan. I årets show kommer ni även få höra en av hennes egna låtar.

LÄS MER

Oscar Carlsson

Artist

Härliga och talangfulla Oscar är vårt nya stjärntillskott i teamet. 
Med en yrkesutbildning från The Urdang Academy i London till arbetslivserfarenheter som musikalartist och dansare i
La Cage aux Folles, Disneyland Paris, TV-shower i England och showartist på Garbos Dinnershow samt Sunwing. Är han nu redo för nya uppdrag i Bollbrolyckans showteam. 

Det kommer bli underbart härligt att få repetera in Oscar i Xperience showen och jag hälsar honom varmt och stolt välkommen in i gänget.

LÄS MER

Åsa Björk

Artist

En skåning med många bollar i luften!
Åsa har frilansat i Europa med sitt artisteri under de senaste 7 åren och driver en egen showgrupp Spectra Entertainment,
gör reklamfilmer och modell uppdrag.
Hon har även arbetat på Nöjesteatern i Malmö, Oakleys Showrestaurang, Sunwing i Grekland och Spanien, Fjordline och Stena Line. För tillfället arbetar hon som produktionsassistent på SVT och i höst ska Åsa för första gången stå på Bollbrolyckans scen i Xperience – The Dinner Show.

Det känns gott att få ha glada Åsa i teamet med hennes strålande energi, talang och olika läppstift i kulörta färger.
Varmt välkommen till oss 🙂

LÄS MER

Anders Fox

Trollkarl och Barmagiker

Anders Fox är Skandinaviens bästa barmagiker.
Han serverar magiska ögonblick framför näsan på dig och dina vänner.
Med en blandning av glädje och magi skakar han om er kväll med sin fingerfärdighet, så låt dig förföras av hans ögon och beröras av hans personlighet.

Ni kommer även se honom på scen i showen.

Jag hälsar Anders varmt välkommen tillbaka till Xperience – The Dinner Show gänget och nu även som barmagiker i vår showbar. Anders är en underbar människa och jag beundrar hans talang och känner mig stolt att Bollbrolyckan även erbjuder trolleri i vårt nya Nöjespalats.

Missa inte denna Xperience kväll. Boka biljetter nu!

“Anders Fox är en gåva förpackad i förundran.”

LÄS MER

Julia Andersson

Dansare

Mitt namn är Julia Andersson och jag är 20 år gammal. Sedan barnsben har dans alltid varit mitt största intresse och passion.
2017 tog jag studenten vid Nicolaiskolans dansgymnasium och jag har tidigare tävlingsdansat i discodans i sex år. Idag brinner jag för mitt arbete som danslärare där jag undervisar i street och disco för barn mellan 8-11 år. Tillsammans med detta härliga gäng ser jag fram emot att få göra det jag tycker är absolut roligast, att få dansa och underhålla en fantastisk publik. Bollbrolyckan är ett stort lyft för Helsingborg!

LÄS MER

Filippa Grundelius

Dansare

Jag är en träningsglad tjej på 20 år som brinner för dans och show. Att få uttrycka sig genom dans har sedan barnsben haft en enormt stor betydelse för mig, då jag under många år också varit under elitsatsning inom discodans. Under gymnasietiden valde jag även estetiskaprogrammets dansinriktning . Därför känns det extra roligt att få chansen att arbeta på Bollbrolyckan. Jag ser det som en stor möjlighet att få en inblick i den professionella showvärlden och att få utöka mina egna danserfarenheter. Ser fram emot denna upplevelse!

LÄS MER

Nellie Törnblom

Dansare

En go’ och glad 19-åring som har ett liv fyllt av dans och träning. Dansen har följt med mig sedan ung ålder i form av tävlingsdans på elitnivå. På gymnasiet blev det ett självklart val till Estetiska programmet med inriktning dans, då det blivit en del av mig. Bollbrolyckan känns som ett nytt, spännande koncept och att få vara en del av det är en unik chans att utvecklas både som person och som dansare. Man kommer få en inblick i hur den riktiga show-världen fungerar och jag vet att det kommer bli så roligt!

LÄS MER

en kväll hos oss

Klockan 17.30 öppnar vi dörren till entrén där ni kan mingla och njuta av en fördrink eller varm glögg. Sedan leder vi er upp till salongen och ert bord. Showens första nummer startar ca 19.00 och finalen slutar ca 23.00. 

Det blir mingeltrolleri vid borden och underhållning på scen tillsammans med vår 3-rätters middag. Ni hinner gott och väl umgås och prata med varandra mellan numrena. Senare på kvällen drar vi igång tempot och showen blir mer intensiv, fartfylld och fräck. 

Efter showen fortsätter festen med karaoke och nattklubb och det ingår självklart i priset.

Vi stänger 03.00 och vill ni somna gott på något av våra vackra hotell i Helsingborg så kan ni klicka er vidare på “Hotellpaket”.

Några av våra vanligaste frågor och svar finner ni här nedan: 

en lyxig dag hos oss

En annorlunda lyxig dags aktivitet med företaget, skolan, föreningen, vännerna eller varför inte en härlig stund med hela familjen.

Mellan kl 13.00 – 16.30 får ni uppleva vår goda 3-rätters julmeny med Xperience showen. Det här är ett perfekt tillfälle för er som inte vill ha en sen festupplevelse med tillkommande nattklubb mm. Eller för er som vill få ut så mycket som möjligt av er upplevelsedag i Helsingborg. Först middag och show hos oss som efter 16.30 leder er vidare till något annat trevligt utbud i staden.

Under denna tiden är det även lättare att ta med sig barnen på en showupplevelse och det kostar 195:- för barn upp till 12 år.

Bollbrolyckans team ser fram emot att få ta hand om just er!

Xperience passar utmärkt för alla tillfällen – en fest med kollegorna, vännerna, familjen, din partner eller hela företaget. 
Julfester, födelsedagsfirande, möhippa eller svensexa. 

“Bollbrolyckan är stället för dig som vill få en riktigt lyckad upplevelse”

kontakta bollbrolyckan

Tel: 0707-832864
bokning@bollbrolyckan.com

Du når oss lättast mellan 09.00-12.00 vid frågor och funderingar.

  • 0707-832864
  • info@bollbrolyckan.com

GILLA OCH FÖLJ OSS GÄRNA

boka årets bästa upplevelse nu!

Några recensioner från vår FB sida:

Ofantligt grym show! Rekommenderar er Alla att gå och uppleva de grymma artisterna. Får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️av 5

Enastående show, vilka stjärnor!!✨

Vill ni ha en show som innehåller allt, då är Xperience Dinner Show: IT!!! Fantastisk upplevelse!! 10 p av 10 : Full pott m andra ord. Och man kan se den många ggr!!

Tusen tack för en oförglömlig kväll! Grym show och fantastisk service.

Inspirerande show, fartfylld och absolut toppklass från början till sista tonen! 

Vilken kväll där stämningen höjdes under hela kvällen 🕺 Grattis Helsingborg till denna underbara Show 💃 Jag säger bara Don’t Miss It 🥂

Världens bästa show ❤️😘 Helt fantastiska artister och människor 👑💃👯‍♀️

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Vill du fira någon speciell?

Lämna namn och kontaktuppgifter så ska vi göra vårt bästa för att ni skall få en oförglömlig kväll här hos oss på Bollbrolyckan.

Nu kan du boka NYÅRSAFTON!

Här nedan kommer information om nyår alldeles strax.
bokning@bollbrolyckan.com

boka nu!

30.12.2019

Varmt välkommen till en sprakande och glittrande nyårsfest

"Nytt år med nya möjligheter”