Bollbrolyckans Team

Teamwork makes the dream work

Presentation av Bollbrolyckans Team

När du känner glädje och lust att gå till jobbet. När du känner dig sedd och uppskattad. När alla sitter i samma båt mot samma mål. Då är det ett äkta teamwork. Trivs personalen då trivs gästen. Allt hänger ihop och vill du lyckas är det goda relationer, tillit och kvalité som är grunden för alla sorters samarbeten och hållbara möten. I oktober 2019 öppnar vi Nöjespalatset, och nu bygger vi guldteamet som tillsammans ska starta upp Bollbrolyckans första år. 

Ägare/VD, Producent, Kreativ Ledare och Artist

Jag samlar alla mina kunskaper och erfarenheter, min vision och mitt mål i detta Nöjespalats och Helhetscenter. Jag känner stor tacksamhet och ödmjukhet inför uppbyggnaden av teamet som ska ta emot er Helsingborgare och såklart resten av Sverige som vill komma hit och besöka oss. Med över 25 års erfarenhet av Showbuisness som både producent, artist och koreograf. Med över 27 år som lärare/ledare och över 7 år som terapeut och föreläsare är jag redo att låta visionen bli verklighet och fylla verksamheten med magi och hållbarhet. Jag presenterar med stolthet de delar av teamet som är klara och ser fram emot många duktiga och driftiga medarbetare till på Bollbrolyckan.

Kökschef och Konsult

Att få presentera Jim Michelsson som Bollbrolyckans kökschef och konsult gör mig mycket stolt, tacksam och glad.
Jim har jobbat som kock i sammanlagt 36 år och under 22 år utav de har han jobbat som kökschef.

Jim är från Göteborg men har bott i Helsingborg sedan 16 år tillbaka

Jims egna ord:
Jag har haft äran att jobba med duktiga medarbetare under mitt yrkesliv, jag älskar mitt yrke och att ge mina gäster en upplevelse med min matlagning.

Under min tid här i Helsingborg har jag jobbat på lite olika restauranger:

Roy’s
Teaterkatten
Mento
Piazza
Scandlines
Wikens Hamnkrog

Jim har verkligen lång erfarenhet och stor passion för sin matlagning och jag är oerhört tacksam för den smakupplevelse vi nu kan erbjuda Helsingborg när vi har Jim och hans kunskaper i köket. 

Boka nu in en riktig Xperience hos oss och få ett lyxigare alternativ till julfesten.
Jims 3-rätters meny kommer ha en julinspirerad touch!

Projektledare/Assistent och Karaokevärdinna

Caroline Borg min högra hand, min assistent och min klippa. Caroline har ett finger med i det mesta. Glad, rolig, kreativ, pålitlig och väldigt snäll.

Med lång erfarenhet av att jobba med människor, sälja produkter och anordna olika event är Caroline en stor pussebit i helheten.
Jag är oerhört tacksam för allt hon gör för mig och för hela Bollbrolyckan. 
Varje dag bygger vi upp verksamheten tillsammans för att kunna ta emot er gäster på bästa sätt.

När vi öppnar palatset och ni inte hittar henne som karaokevärdinna, så plockar hon förmodligen disk i restaurangen, bär in varor eller assisterar där det behövs.

Caroline är GULD värd!!!

Ekonomisk Konsult och Rådgivare

Richard Landén som driver Avayo – Digital Rådgivning och bokföring är även Bollbrolyckans rådgivare och konsult. Med hans positiva inställning till livet och goda kunskap känner vi oss trygga och tacksamma att ha honom med i teamet. 
Behöver du en bra och trevlig konsult ska du kontakta Richard.

Visuell kommunikatör och Kreatör

Casper Jarmo är en mycket talangfull, kreativ och tillmötesgående själ som driver sitt företag Brohemia. Med den goda energin han sprider omkring sig skapas det härliga videoproduktioner till våra Xperience Shower och mycket av Bollbrolyckans rörliga reklam. Vi är glada att få ha en Casper på jobbet.

Sömmerska och Designer

Vår varma, positiva och omtänksamma Emina. Hon syr våra showkostymer, klär om våra möbler, hjälper till överallt där det behövs och sprider god energi till alla hon möter. Ännu en klippa i mitt liv.
Emina är utbildad både inom sömnad, kläd design, form och heminredning. Hon har jobbat inom branschen i över 20 år. 

Fastighetsägare

Jag känner en enorm tacksamhet när jag nu får presentera – Ulf Hallén. Fastighetsägaren som gav mig den stora möjligheten att göra min dröm och vision till verklighet.
Allt handlar om tillit och att bygga relationer människor emellan. Jag vill därför lyfta fram hur viktigt det är med teamwork i alla led, för att få liv i en verksamhet. 
 
Alla bitar i det stora pusslet är avgörande för framgång och hållbarhet. Bollbrolyckan har fått sin unika möjlighet att starta och jag förvaltar denna gåva mycket väl. Nu skapas det med små steg i taget –  liv och glädje i lokalerna.

TACK än en gång Ulf, för ditt förtroende för mig och Bollbrolyckans koncept. 

Tekniker

Fredrik Björk

Tekniker

En av Nöjespalatsets tekniker heter Mikael Larsson. En live ljudtekniker skolad av
Lars “Lala” Larsson.
Kört ljudet på Rockbåten, Charles Dickens och Salongen i Helsingborg.
Delägare i Sound Center Studio och har ca 15 års erfarenhet i branchen. Micke gillar utmaningen med livemusik och är en kreativ problemlösare. Med hans goda vilja, kunskap och engagemang hälsar jag honom varmt välkommen in i teamet.

Restaurangansvarig och Assistent

Som en av våra restaurangansvariga och assistent jobbar Petra med olika arbetssysslor. Petra är överallt där det behövs. Prydnader på väggarna och en del inredning i lokalen har hon varit med och målat, gjutit, tapetserat och fixat. Det är Petra och Caroline som finns tätt vid min sida i ur och skur och de vårdar jag så väl jag kan. I restaurangen delar Petra ansvaret med Jasmine och den service de ger kommer göra dig som gäst glad och nöjd. 
Petra har tidigare erfarenhet av både restaurang, bar, kontor, administration, behandlingsassistent och stallskötare. 
En kvinna med bred erfarenhet av olika yrken, nyfiken på utveckling och trivs bland människor.
Det gör att Petra är en gyllene pusselbit i helheten.

Restaurangansvarig/Hovmästare

Jasmine brinner för service och mat och har därför spenderat de senaste 6 åren i krogbranschen. 
I grunden är hon en teaterapa själv som älskar teater och show, och därför kommer Bollbrolyckan passa henne utmärkt. 
Jag hälsar Jasmine varmt välkommen hit och vi är extra stolta att ha dig som restaurangansvarig tillsammans med Petra.

Jasmine är en grymt duktig servitris och en varm glädjespridare till alla i lokalen.

Baransvarig

Kim Novac började sin karriär bakom baren på bl a Tivoli i Köpenhamn, men hade uppehåll under många år för att jobba med allt från transportföretag till bodypiercing.
Nu saknar hon att servera gäster i en festlig miljö full av upplevelser igen, så jag välkomnar Kim med glädje och trygghet in i Bollbrolyckans team.

Med den kunskap, engagemang och ödmjukhet Kim besitter, passar hon mycket bra in i rollen som ansvarig för våra barer.

Välkomna hit och njut av Kims goda drinkar!

 

Vaktchef

En mycket empatisk och vänlig själ ska jag nu få äran att presentera:
Marcus Ljungberg är 30 år gammal och uppvuxen här i sundets pärla Helsingborg. Jobbar som snickare på vardagarna och har även jobbat som Ordningsvakt i snart 6år på kvällar och helger.
Marcus egna ord:
“Det är med stor ära jag ska stå som vakt ansvarig på Bollbrolyckan i vinter”

Tack Marcus för de varma orden. Jag är så tacksam att få ha Helsingborgs bästa vakter på Bollbrolyckan.

Gäster – ni är i trygga händer!

Servicetekniker/Scenmästare och vår Hustomte

Jimmy Mårtensson
Finns det något Jimmy inte klarar av?
Här har vi han som fixar, bygger, lagar och trixar. Med bakgrund både inom teater och scen världen till ventilation och snickeri känns det enormt tryggt att ha Jimmy med i teamet på Bollbrolyckan. 

Huselektriker

Thomas Grahn
Vår härliga elektriker som med sitt lugn och sin breda kompetens sprider god energi omkring sig och löser allt som kan behöva lösas.
Varmt välkommen i teamet Grahn.
Vi alla känner oss lugna och trygga med att vi har dig här på Bollbrolyckan.

Mer ljus till folket 🙂 

DJ

Christian Olofsson
Är en härlig, driven och duktig DJ som jag har nöjet att samarbeta med i höst/vinter på Bollbrolyckans nattklubb. Det känns spännande och tacksamt att det är just Christian och Kent som ser till att ni gäster får en lyckad party stämning med den bästa musiken för varje koncept vi har på Bollbrolyckan.
Båda två driver egna företag och har stor erfarenhet utav yrket. Vill du läsa mer om Christian och hans företag Disco Co klickar du på knappen nedanför. 

DJ

Kent Larsen
Är en positiv, energisk och duktig DJ som jag också fått nöjet att samarbeta med i höst/vinter på Bollbrolyckans nattklubb.
Det känns spännande och tacksamt att det är just Kent och Christian som ser till att ni gäster får en lyckad party stämning med den bästa musiken för varje koncept vi har på Bollbrolyckan. Båda två driver egna företag och har stor erfarenhet utav yrket.

Vill du läsa mer om Kent och hans företag Söder Entertainment klickar du på knappen nedanför. 

Artist och Assistent

Underbara och mångsidiga Joachim Maathz har jobbat med mig i många år nu och för varje år blir vår vänskap djupare och vårt samarbete bättre och bättre. Med en sångröst som trollbinder alla och med ett engagemang av att allt ska fungera för gästen i alla lägen. Är jag stolt över att få presentera Joachim som både en av Xperience artisterna och assistent av olika slag på Bollbrolyckan. Läs mer om Joachims artistiska bakgrund under sidan Xperience – The Dinner Show.

Artist

Oscar Carlsson
Det känns mycket fint att få presentera ännu en fin medstjärna, kollega och artist hit till Bollbrolyckan. Oscar börjar jobba med oss i Xperience – The Dinner Show till hösten och vi ser verkligen fram emot detta. 
Varmt välkommen hit Oscar 🙂

Artist

Underbara Lollo Fält började jobba i Xperience – The Dinner show i höstas och jag är både glad och tacksam för Lollos proffsiga artisteri på scen och för den resa vi gjorde tillsammans förra året. 
Lollo skriver även egen musik som jag varmt rekommenderar dig att gå in på spotify och lyssna på.
 Jag hälsar henne varmt välkommen in i Bollbrolyckans team och ser fram emot många härliga stunder och skratt tillsammans, både på scen som bakom scen 🙂

Du kan läsa mer om Lollo om du klickar på knappen nedanför: 

Artist

Det känns gott att få ha glada Åsa i teamet med hennes strålande energi, talang och olika läppstift i kulörta färger. 
Varmt välkommen till oss och ditt första år i Xperience – The Dinner Show 🙂

Du kan läsa mer om Åsa på hennes hemsida om du klickar på knappen nedanför:

Barmagiker och Trollkarl

Anders Fox är Skandinaviens bästa barmagiker.
Han serverar magiska ögonblick framför näsan på dig och dina vänner.
Med en blandning av glädje och magi skakar han om er kväll med sin fingerfärdighet, så låt dig förföras av hans ögon och beröras av hans personlighet.

Ni kommer även se honom på scen i showen.

Jag hälsar Anders varmt välkommen tillbaka till Xperience – The Dinner Show gänget och nu även som barmagiker i vår showbar. 

Missa inte denna helhetskväll ni får på Bollbrolyckan.
“Anders Fox är en gåva förpackad i förundran.”

Vill du jobba med oss?

Vi behöver fler kockar, servitörer/servitriser, barpersonal, disk och garderob. Känner du redan nu att du vill jobba hos oss? Har du ett öppet sinne, trivs i showmiljö med sång, dans och musik omkring dig. Klarar du av att jobba i högt tempo? Sätter du service och kvalité högt upp på listan?

Skicka in din ansökan till info@bollbrolyckan.com

bollbrolyckan - The xperience